Tmavé chrupky: - plody jsou většinou velké, srdčité, oválné i podlouhlé - slupka je lysá, lesklá, tmavě červená, rudohnědá i karmínově červená - dužnina je tuhá, chruplavá, tmavě červená a šťavnatá - pecka je středně velká, podlouhlá až kulovitá dobře odlučitelná od dužniny
Pestré chrupky: - plody jsou velké až kulovité - slupka je tenká a základní barva světle žlutá je překryta červenou barvou až hnědavě červenou barvou - dužnina je tuhá, světle žlutá s načervenalými žilkami - pecka je větší, kulovitá a dobře se odděluje od dužniny
Světlé chrupky: - plody jsou středně velké a srdčité - slupka je citrónově žlutá, na osluněné straně jemně červeně stříkaná - dužnina je bělavá a polotuhá - pecka je srdčitého tvaru a dobře odlučitelná